Tallers

Amb els tallers et volem apropar d’una manera senzilla i pràctica al fascinant món dels bolets de soca (tècnicament, bolets sapròfits) a través de tallers de cultiu sobre materials orgànics de tota mena: soques d’arbre, palla, marro de cafè, roba, cartró, etc.

Ens agradar difondre la seva peculiar biologia, els rols que desenvolupen a la natura, les propietats nutricionals de molts d’ells i els beneficis terapèutics de molts d’altres. I no només això, també ens agrada mostrar altres potencials de la fungicultura, com ara: la neteja de sòls contaminats, el filtratge d’aigües residuals, la fabricació de nous materials i inspirar a més persones a crear la seva feina de bracet dels bolets.

Ens agrada mostrar el que fem i explicar per què ho fem. Perquè creiem fermament en la cultura de compartir els coneixements i experiències com un mitjà per enriquir-nos ensenyant i aprenent de qui s’apropa als nostres tallers.

A qui ens dirigim?

Ens adrecem a tota mena de públics: infantil, juvenil i adult, de qualsevol tipus, condició i origen.
No calen coneixements previs i els tallers són aptes per a tothom.

On es fan els tallers?

Ens desplacem a escoles, instituts, centres cívics, biblioteques, on ens vulgueu…
També n’organitzem a les nostres instal·lacions de tant en tant.

Els tallers de Fungi Girona

T'agradaria organitzar un taller al teu espai?

Omple el formulari explicant-nos qui sou i què us agradaria organitzar.
Ens posarem en contacte amb vosaltres molt aviat.

IMG-20231011-WA0008

Taller divertit, eminentment pràctic amb la intenció de fomentar la curiositat al voltant del regne dels fongs. Parlem sobre l’economia circular, els seus principis i del sentit de convertir materials que habitualment llencem en substrats de cultiu per obtenir aliments d’alt valor nutritiu: els bolets. Cultivem bolets comestibles sobre roba, cartró, marro de cafè…

Cada participant prepara un cultiu i se l’emporta a casa!

IMG-20231011-WA0006

En aquest taller ens introduïm dins el fascinant món dels bolets de soca (bolets sapròfits) i a la forma de cultiu tradicional. Expliquem què són, quins bolets comestibles trobem i els seus usos potencials: alimentació saludable, cultiu sostenible, remeis medicinals, neteja de sòls contaminats, filtratge d’aigües residuals, bioconstrucció i nous materials, etc.

Cada participant prepara un cultiu i se l’emporta a casa!

Responsable de la recollida de dades: Francesc Asperó.
Finalitat de la recollida de dades: gestionar la teva consulta.
Legitimació: el teu propi consentiment.
Destinataris: les dades no es cedeixen a tercers. El proveïdor de hosting és Cdmon.
Tindràs dret a accedir, rectificar i elliminar les teves dades en qualsevol moment comunicant-te a fungi@fungigirona.com.
Pots veure més info a la política de privacitat.

Aquesta web utilitza cookies. Pots llegir més sobre el tractament que en fem a l ´enllaç.    Veure Política de cookies
Privacidad