- 620 853 657
- fungi@fungigirona.cat
- Olot, La Garrotxa (Girona)
Tallers
Amb els tallers et volem apropar d’una manera senzilla i pràctica al fascinant món dels bolets de soca (tècnicament, bolets sapròfits) a través de tallers de cultiu sobre materials orgànics de tota mena: soques d’arbre, palla, marro de cafè, roba, cartró, etc.
Ens agradar difondre la seva peculiar biologia, els rols que desenvolupen a la natura, les propietats nutricionals de molts d’ells i els beneficis terapèutics de molts d’altres. I no només això, també ens agrada mostrar altres potencials de la fungicultura, com ara: la neteja de sòls contaminats, el filtratge d’aigües residuals, la fabricació de nous materials i inspirar a més persones a crear la seva feina de bracet dels bolets.
Ens agrada mostrar el que fem i explicar per què ho fem. Perquè creiem fermament en la cultura de compartir els coneixements i experiències com un mitjà per enriquir-nos ensenyant i aprenent de qui s’apropa als nostres tallers.
A qui ens dirigim?
Ens adrecem a tota mena de públics: infantil, juvenil i adult, de qualsevol tipus, condició i origen.
No calen coneixements previs i els tallers són aptes per a tothom.
On es fan els tallers?
Ens desplacem a escoles, instituts, centres cívics, biblioteques, on ens vulgueu…
També n’organitzem a les nostres instal·lacions de tant en tant.
Els tallers de Fungi Girona
T'agradaria organitzar un taller al teu espai?
Omple el formulari explicant-nos qui sou i què us agradaria organitzar.
Ens posarem en contacte amb vosaltres molt aviat.

Taller divertit, eminentment pràctic amb la intenció de fomentar la curiositat al voltant del regne dels fongs. Parlem sobre l’economia circular, els seus principis i del sentit de convertir materials que habitualment llencem en substrats de cultiu per obtenir aliments d’alt valor nutritiu: els bolets. Cultivem bolets comestibles sobre roba, cartró, marro de cafè…
Cada participant prepara un cultiu i se l’emporta a casa!

En aquest taller ens introduïm dins el fascinant món dels bolets de soca (bolets sapròfits) i a la forma de cultiu tradicional. Expliquem què són, quins bolets comestibles trobem i els seus usos potencials: alimentació saludable, cultiu sostenible, remeis medicinals, neteja de sòls contaminats, filtratge d’aigües residuals, bioconstrucció i nous materials, etc.
Cada participant prepara un cultiu i se l’emporta a casa!
Responsable de la recollida de dades: Francesc Asperó.
Finalitat de la recollida de dades: gestionar la teva consulta.
Legitimació: el teu propi consentiment.
Destinataris: les dades no es cedeixen a tercers. El proveïdor de hosting és Cdmon.
Tindràs dret a accedir, rectificar i elliminar les teves dades en qualsevol moment comunicant-te a fungi@fungigirona.com.
Pots veure més info a la política de privacitat.